Terug naar overzicht

2.129 bezoekers op Open Bedrijvendag

Op zondag 2 oktober ll. bezochten meer dan 2.000 mensen het nieuwe windpark van Aspiravi NV in Assenede. Niettegenstaande het barre weer was er een erg grote opkomst van nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers aan de windturbines die naast de N49 gelegen zijn. Misschien bent u zelf ook langs geweest?

Naast heel wat algemene informatie over windenergie, de bouw en de exploitatie van het windpark in Assenede, konden alle bezoekers ook een kijkje nemen in de voet van de turbine. Maar dé sensatie was een virtuele klim in de windturbine waardoor elke bezoeker zelf kon ervaren hoe het voelt om op de gondel te staan. Een unieke belevenis voor iedereen!

Er was ook een informatiestand van Aspiravi Samen en Aspiravi Energy. De interesse in de werking van onze coöperatieve vennootschap en in het aanbod van Aspiravi Energy was erg groot. De voorbije week mochten wij heel wat inschrijvingen registreren. Wij heten de vele nieuwe coöperanten, veelal uit de regio rond Assenede, van harte welkom bij Aspiravi Samen!

Weet u dat u als coöperant van Aspiravi Samen aan een voordelige prijs groene, lokaal geproduceerde stroom kan aankopen via Aspiravi Energy? Contacteer hen vrijblijvend voor meer info!